Er du en dyktig selger som ønsker å drive din egen butikk?

Narvesen ble etablert i 1894 og er kiosken med stor K. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i 125 år. Det er butikker i hele Norge, med over 140 000 kundebesøk hver dag.

Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience. Reitan Convenience er en av Europas største servicehandelselskaper. Selskapet omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine Roasters i Litauen, Latvia og Estland. Reitan Convenience har en markedsledende posisjon i alle sine land.

Bli Kjøpmann for Narvesen på Hammerfest sykehus!

Som Kjøpmann i Narvesen blir du eier og driver av din egen virksomhet, med det fulle ansvaret for butikk og ansatte. Vi ser etter deg som vil trives med å selge mat og drikke til travle folk, og som elsker den gode dialogen med kunder. Du jobber kontinuerlig med forbedring av drift og resultat, og bruker dine kreative evner til å skape aktivitet i butikken. Sammen med dine ansatte sørger du for en skinnende ren butikk hver dag, og dere møter kunder med service av ypperste kvalitet.

Narvesen på Hammerfest sykehus brukes av "folk på farten" og har en fin beliggenhet med god kundestrøm. Butikken er stor på salg av mat og drikke – som genererer god inntjening. Her har du muligheten til å ta over en godt etablert butikk med god omsetning. 

Vi ser etter deg som:

 • har kremmerinstinkt og ønsker å drive egen butikk
 • har god økonomisk forståelse
 • er fleksibel og har stor arbeidskapasitet
 • er selvstendig og resultatorientert
 • har erfaring fra butikk, serveringsvirksomhet eller annen salgserfaring

I rollen som Kjøpmann i Narvesen samarbeider du tett med Reitan Convenience Norway (RCN). Du får grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. RCN tilbyr støttefunksjoner innen økonomi, salg og ledelse. På sikt er det muligheter til å utvikle seg videre, både internt i RCN og i Reitan for øvrig. Som Kjøpmann må du stille med bankgaranti. 

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra nettopp deg!

Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med Eline Snerlebakken (eline.snerlebakken@cappa.no) eller Amanda Myhren (amanda.myhren@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa for mer informasjon om butikken, dens potensial og krav til bankgaranti.

Er du klar for å bli Kjøpmann?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad.
 • Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.
 • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn herfra og oppdatere profilen din. 
 • Søknader blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Reitan Convenience

Arbeidssted:

Hammerfest sykehus

Adresse:

Sykehusveien 35
9600 Hammerfest

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Amanda Myhren

Researcher / junior rådgiver

+4798128307

amanda.myhren@cappa.no