Er du en selger med elektrokompetanse og interesse for belysning?

LEDVANCE var tidligere en del av OSRAM, og tar opp arven etter de med å kombinere tradisjonell, generell belysning med moderne, banebrytende belysningsteknologier. LEDVANCE tilbyr lyskilder, smarte hjem-produkter og armaturer for fagfolk og forbrukere.

LEDVANCE er bygd på tillitsfulle, langvarige kundeforhold, og et kraftig distribusjonsnettverk over hele verden. Selskapet har stor kunnskap og forståelse om belysningsmarkedet, teknologitrender og skiftende behov hos kunder. LEDVANCE har som mål å bli en global leder i belysningsbransjen og endrer og tilpasser seg derfor raskt til markedet. Selskapet leverer til over 150 land og eies av kinesiske MLS Co. Det norske, moderne hovedkontoret ligger på Lysaker i Oslo.

Spennende mulighet i innovativt og internasjonalt selskap!

Vi søker en distriktssjef / uteselger til Trade-avdelingen i LEDVANCE (tidligere en del av Osram). Ditt hovedfokus vil være salg mot grossister og installatører i Nordland, samt Troms og Finnmark. Trade-avdelingen har kontrakt med alle de store elektrogrossistene, og du vil besøke grossister, installatører og sluttkunder i ditt område. Som distriktssjef / uteselger er du aktiv med å finne nye potensielle kunder, og uredd for å ta kontakt. Du følger jevnlig opp eksisterende kunder, aktiviteter og prosjekter, samt jobber med enkle lysberegninger/belysningsprosjekter. LEDVANCE utvikler stadig nye, innovative produkter, og du vil også delta på messer og seminarer for å profilere disse.

Dette er en selvstendig rolle hvor du legger opp og strukturerer din egen hverdag. Ingen arbeidsdag er lik, og du trives i en utadrettet rolle. Du er en dyktig relasjonsbygger, som skaper langsiktige og gode relasjoner. Vi ser etter deg som er interessert i nye produkter og trigges av muligheten til å være med på utviklingen i LEDVANCE. Vi tror du bor i Tromsø / Bodø, eller andre sentrale steder i Nord-Norge. Du vil være mye ute i kundebesøk, og ha hjemmekontor når du ikke er på veien.
 
Vi ser etter deg som har følgende kvalifikasjoner:
 • erfaring fra grossist, distributør eller elektrobransjen 
 • teknisk kompetanse, gjerne innen belysning og komponenter
 • relevant salgserfaring
Vi tror rett person
 • er proaktiv og løsningsorientert
 • har interesse for salg
 • er selvstendig og strukturert
 • er interessert og lærevillig om nye produkter og løsninger
 • har gode kommunikasjonsferdigheter
I LEDVANCE blir du en del av et godt og uformelt arbeidsmiljø, med engasjerte og kompetente kolleger. Du vil ha tett dialog med resten av Trade-avdelingen og andre på hovedkontoret i Oslo. Du blir en del av et dynamisk og internasjonalt selskap, med et kjent og sterkt varemerke. Ledvance tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode bil, forsikrings- og pensjonsordninger. 

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Eline Norum Snerlebakken i rekrutteringsselskapet Cappa. 
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Ledvance

Arbeidssted:

Nord-Norge

Adresse:


9008 TROMSØ

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no