Handz On bilpleie søker franchisetaker på Forus

Handz On Auto Care er en velkjent merkevare og en trendsetter innen bilpleie. I sine 13 franchisedrevne avdelinger leverer Handz On alt fra bilvask til lakkforsegling – og alt imellom. Handz On forenkler forbrukerens hverdag ved å utføre bilpleie mens kundene handler, er på reise eller utfører andre gjøremål. Kjedens lidenskap for bilpleie representeres i alle deres produkter og tjenester.

Vil du eie og drive et splitter nytt bilpleieanlegg på Forus? 

Handz On har siden oppstarten i 2005 levert bilpleie til kunder ved kjøpesentre, og er den foretrukne aktøren hos landets største eiendoms- og kjøpesenterutviklere. Bak selskapet står erfarne folk i bransjen med ambisiøse planer for fremtiden. Handz On inngikk nylig et strategisk samarbeid med Cary (tidligere Ryds bilglass) for å ytterligere styrke sin posisjon i markedet. 

Sentralt på Forus er byggingen av et nytt bilpleieanlegg full i gang. Anlegget ligger nær Tvedtsenteret, på en førsteklasses lokasjon – og det er stor trafikk i området. Her er det også store muligheter for salg og avtaler innen B2B-segmentet. Dette kommer til å bli et av Norges råeste bilpleieanlegg! 

Som franchisetaker i Handz On driver du din egen virksomhet, og du får tilgang til et godt driftssystem, gode innkjøpsbetingelser, samt omfattende opplæring og støtte. Dette gjør at du kan fokusere på den daglige driften og levere topp service - hver dag!

Vi ser etter deg som motiveres av å skape en god arbeidsplass med fornøyde kunder og ansatte. I tillegg til privatkunder, betjener Handz On bedrifter og annen bilrelatert virksomhet. Vi ønsker derfor at du er god til å bygge relasjoner og identifisere lokale forretningsmuligheter.

Vi tror at du:
  • har interesse for bil og bilpleie
  • har god økonomisk og forretningsmessig forståelse
  • er fleksibel og har stor arbeidskapasitet
  • har gode lederegenskaper 

Det kreves noe egenkapital for å starte Handz On. Nærmere opplysninger får du i dialog med rekrutteringsselskapet Cappa, som bistår Handz On med å finne ny franchisetaker.
 
Vil du vite mer om hva det innebærer å bli franchisetaker i Handz On?
Ta kontakt på mail mathias.myrseth@cappa.no eller telefon +47 986 65 931 for mer informasjon.


Ønsker du å registrere deg som søker / interessent?
  • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
  • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
 

Handz On

Arbeidssted:

Stavanger/Sandnes

Adresse:

fabrikkveien 2
4033 Stavanger

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Mathias Myrseth

Junior rådgiver / Salgsansvarlig

+4798665931

mathias.myrseth@cappa.no